... KNYVEK ...
... A SETT TORONY 5. ...

Alcm: Callai Farkasok
Magyar munkacm: A Sett Torony 5: A Calla Farkasai
Eredeti cm: The Dark Tower 5: Wolves of the Calla - Resistance
Eredeti munkacm: The Dark Tower 5: The Crawling Shadow, The Dark Tower 5: Thunderclap
Megjelens: 2003

Magyar kiads: Eurpa Knyvkiad
Megjelens: 2004
ISBN: 963-07-7644-8

Fordtotta: Bihari Gyrgy
Fedlterv: Sz. Bodnr va
Kts: paprkts
Terjedelem: 848 oldal

Szinopszis

Roland Deschaint, aki a civilizci pusztulsa utn a Sett Tornyot keresi, ka-ja dlkeletnek vezrli. Trsai: Eddie Dean s felesge, Susannah, Jake Chambers, a kiskamasz, valamint Cs, a beszl llat. tvgnak Kzp-Vilg erdejn s eljutnak Calla Bryn Sturgis krnykre, egy farmerek lakta teleplsre.

A vroska egyik lakja Callahan atya, aki szintn egy idajtn t jutott Roland vilgba. Elmesli, hogy Calla farkasai tzvenknt lecsapnak rjuk, s elragadjk minden ikerpr egyik tagjt, majd a gyerekeket fizikailag s lelkileg megnyomortva visszakldik.

A harcos s trsai a vroslakkkal egytt megprblnak szembeszllni a pusztt robot fenevadakkal, kidolgoznak egy tervet, hogy hogyan lltsk meg a gonoszt az sszes vilgban, de nem biztos, hogy a fegyvereik elegendek lesznek...

Letlts

A regny angol nyelv bevezetjt, egy Torony-ihlette zenemvet (The Dark Tower), az eredeti versbl kszlt rdijtk (A Stt Torony) magyar szvegt, egy magyar nyelv sszehasonlt esszt (A Gyrk Tornya, avagy Mi kze a Sett Torony knyveknek a Gyrk Urhoz?), egy magyar nyelv tesztet, valamint nhny rajongi rajzot tallsz a Letltsek kztt.