... KÖNYVEK : CSONTKOLLEKCIÓ ...

Magyar munkacím: Csontra Faragva
Eredeti cím: Skeleton Crew
Megjelenés: 1985

Magyar kiadás: Európa Könyvkiadó
Megjelenés: 2002
ISBN: 963-07-7217-5
Utánnyomás:
2006 (ISBN: 978-963-07-7943-9)

Fordította: Müller Bernadett
Fedélterv: Sz. Bodnár Éva
Kötés: papírkötés
Terjedelem: 710 oldal

Szinopszis

Békésen pihen tóparti nyaralójában családjával, amikor fergeteges vihar kerekedik, kitombolja magát, majd elvonul. És akkor leszáll a köd. Egyre közeledik, és furcsa csápok, nyúlványok, tapadókorongok kúsznak elő belőle, és amit megragadnak...

A klubban kártyázik, de hiányzik egy játékos. Sebaj, az ott ülő jól nevelt idegen felajánlja, hogy beszáll. Csakhogy nem hajlandó kezet fogni bemutatkozáskor. Ez a gesztus ugyanis végzetes következményekkel járhat.

Megrendeli a tejet, narancslevet, hisz milyen jó is az, ha házhoz szállítják! Hajnalban jön a tejesember, és lerakja az ajtó elé az árut... ja, hogy esetleg földúsította az üvegek tartalmát? Talán mégis jobb, ha elugrunk a boltba!

A kimeríthetetlen fantáziájú Stephen King vérfagyasztó történeteinek újabb kötete garantálja, Kedves Olvasó, napi borzongásadagját. Nyugodt álomról azonban szó se essék!

Letöltés

A Mrs. Todd Rövid Útjaiban, illetve az Otto Bácsi Kocsijában említésre kerülő Derry városát bemutató magyar nyelvű esszét (Derry - Bepillantás a Pokol kapuján) megtalálod a Letöltések között.