... CIKKEK ...

Blikk 2000. december 2.

Stephen King nem rja tovbb internetes knyvt

LOS ANGELES - A horrortrtneteirl vilgszerte ismert amerikai r. Stephen King fejezetrl fejezetre az interneten tette kzz az elmlt hnapokban legjabb regnyt, a The Plant (A nvny) cm rst, m a fejezeteket letlt olvask fele fizets nlkl tvozott a szerz honlapjrl, ezrt King most gy dnttt, hogy lelltja a publiklst - adta hrl a BBC.

King az emberek becsletessgre bzta a fizetsget, s rajonginak csak egy egydollrnyi jelkpes sszeget kellett volna befizetnik, de sokan mg ezt sem voltak hajlandak megadni a frissen letlttt rszletekrt. gy azok, akik mgis fizettek az eddig elolvasott fejezetekrt, most mindssze egy fl knyvet tudhatnak maguknak.

Az r bejelentse ta mris szmos haragos s panaszos levelet kapott, amelyekben az olvask hinyoljk a knyv befejezst, s elmondjk, hogy becsapva rzik magukat, amirt fizettek egy flksz - gy voltakpp lvezhetetlen - regnyrt.

- Biztos vagyok benne, hogy egyszer meg fogom jelentetni a teljes mvemet, de akkor mr knyvformtumban, s a boltok polcain, nem pedig a vilghln lesz megtallhat a befejezs - mondta King, hsges olvasinak megnyugtatsul.

bolla