... HIRDETÉSEK ...

Új hirdetés feladása előtt légy szíves átnézni a már fent lévő hirdetéseket, hátha egyből meg tudod venni/el tudod adni, amit szeretnél! Ha sikerrel jártál, kérlek, szólj, hogy módosíthassam/törölhessem a hirdetésedet! Köszi!

Én is keresek egy rakás cuccot! -- Dohi

Keres

Keresem a Setét Torony 1-7, Ezüst pisztolygolyók, A halálsoron, A fekete ház című köteteket! Előre is köszönöm a segítséget!

Attila


Keresem A Setét Torony első részét (A Harcos), lehetőleg újszerű/megkímélt állapotban. Előre is köszönöm!

Gábor


Amit keresek: Éjszakai Műszak, Talizmán, Csontkollekció, Az 1-2, Bilincsben, Atlantisz gyermekei, Blaze.

Amim van: Cujo, Sárkány szeme, Ragyogás, Halálos árnyék, Christine, Rémkoppantók, A boszorkánylány (Carrie).

Főleg csere érdekelne.

Krisztina


Megvételre keresem a Halálsoron egykötetes és a Rémálmok és Lidércek szintén egykötetes változatát. Remélem, valaki tud segíteni. Előre is köszönöm a segítséget.

Péter


Sziasztok! King könyveket keresek megfizethető áron. Ami még nincs meg: Végítélet 1-2, Tűzgyújtó, A remény rabjai, Menekülő ember, A szem, A talizmán, Sorvadj el, Csontkollekció, Napkutya (újabb kiadásban keresem), Nem jön a szememre álom, A két Rose, Halálsoron 1-6, Atlantisz gyermekei, Az írásról, Álomcsapda, Fekete ház, Rémautó, Minden haláli, A kolorádói kölyök. Ezeket megvásárolnám, valamint van eladó Galaktikám King novellákkal. A részletekről e-mailben .

Kestrel


Sziasztok! Érdekelne, megvenném Stephen King: A fekete ház című könyvét. Magyarul vagy angolul.

Zsuzsa


Sziasztok! Keresem A halálsoron c. könyvet. Nagyon jó lenne elolvasni a film után :-)

Bea


Sziasztok! Érdekelne, megvásárolnám: A fekete ház, Sorvadj el, Sötét torony 1, Világbagy strand és talán még A Két Rose-t is. Csak ötödike után aktuális minden hónapban :) Aki megszabadulna ezektől, az írjon vagy hívjon. Előre is köszi srácok. :)

Telefon: 06-70-202-1886

Zoli


Sziasztok! Keresném a Világnagy strand, A remény rabjai és a Rémálmok és lidércek című Stephen King köteteket. Ha megvan, akkor kérlek írj! Előre is koszönöm.

Attila


Keresném King Az I. cimű könyvét. Csak az első részre lenne szükségem - megvolt, de kölcsönadtam és "elfelejtették" visszaadni, a második megvan.

Telefon: 06-20-424-6041.

Dia


Keresem Joyce Reardon Ellen Rimbauer naplója c. könyvét. Erdélybe kellene feladni.

Fangorn


Sziasztok. Nagy Stephen King rajongó vagyok, keresem a Creepshow első részét. Tudom, hogy nem jelent meg magyarul, de esetleg valakinek megvan kazettán vagy akárhogy tv-ből esetleg. Nagyon szeretném megszerezni, remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.

Laca


Helló! Keresem az Ámokfutó Kamionok című filmet. A többi általában megvan. Aki hozzásegít, én adom azt, ami neki kell.

János


Sziasztok! Nagyon keresem A kukorica gyermekei szériát, DVD vagy VHS formátumban. Használtan is! Előre is köszke!

Willy Wonka


Keresem Stephen King: Az 1-2-t. Régi is lehet, csak egyben legyenek a lapjai. Kakaófolt nem számít.

Telefon: 06-30-234-2143

Teve


Üdvözlök mindenkit! Én Stephen King Állattemető című regényét keresném, akár 1993-as kiadványban maximum 1200ft-ért! Ha valaki tudna nekem segíteni, kérem emailben jelezze nekem! Előre is köszönöm!

Batman66


Keresem az alábbi Stephen King könyveket, megkímélt állapotban: Atlantisz gyermekei, Minden haláli, A ragyogás, Tóparti kísértetek, Sorvadj el!, A Fekete Ház, Carrie, Dolores, A remény rabjai, Rémautó, Rémálmok és lidércek, Ezüst pisztolygolyók, Világnagy strand. Ha szeretnéd eladni ezen könyvek valamelyikét, kérlek írj árajánlatot is!

Mónika


Keresem az alábbi King-filmeket bármilyen formátumban Pécs és Győr környékéről: Night Flier, Quicksilver Highway, Trucks, Salem's Lot (új), Somethimes They Come Back, Graveyard Shift, Mangler, Carrie (új), Rémkoppantók, Halálos Árnyék, Tűzgyújtó, Aranykor Az Évszázad Vihara, illetve a Hasznos Holmikat DVD-n.

Horváth Attila


Keresek DVD-n King filmeket és horror posztereket, plakátokat. Árban megegyezünk!

József


Ezek a könyvek kellenének: Tóparti kísértetek, Rémálmok es lidércek, Világnagy strand, A talizmán, A két Rose, A fekete ház.

gurabli


Keresem A Kukorica Gyermekei c. filmet DVD-n vagy VCD-n!

JamiC


Keresek King filmeket, elsősorban a Langolierek 2. részét.

Dudás László


Stephen King filmjeit keresem DVD-n, ezek megvannak: Kedvencek temetője, Álomcsapda, A Holtsáv, A Kukorica Gyermekei IV. A többi mind érdekel!

Telefon: 70-382-6660

Yedi


Keresem King összes horrorfilmjét csak szinkronosan, esetleg feliratosan, akár pénzért is!!! Akinek van és eladná, vagy tud eladót az légyszives írjon! (Lehetőleg jó minőségű kéne.) Nagyon fontos lenne!

Piroman


Keresem megvételre a Fűnyíróember 1. és 2. részét. Fontos!

Telefon: 06-30-240-28-40

Szabó Attila

Kínál

Eladók az alábbi King könyvek: Éjszakai Műszak, Halálos Árnyék, Végítélet 1-2, Álomcsapda, A Coloradói Kölyök, A Fekete Ház, Lisey Története, Rémautó, Duma Key, A mobil, Blaze, Carrie, Nem jön szememre álom, Cujo, Tortúra, Rémület a sivatagban, Bilincsben, A két Rose, Titkos ablak titkos kert, Borzalmak városa, A rendcsinálók.

Dániel


Szeretnék megválni Stephen King könyvektől: Halálos Árnyék, A Sárkány Szeme, Borzalmak Városa, A Ragyogás, A Holtsáv, Állattemető, A Rémkoppantók, Cujo, Christine. 1986-1993-as kiadások. Ha érdekel, írj, az árat majd megbeszéljük!

Stella


Szeretnék megválni Dark Tower 3-6 angol nyelvű képregényeimtől. Az amerikai kiadás nagyobb, mint a magyar, keményfedeles, védőborítós, hibátlan állapotúak. Leginkább egyben szeretném őket eladni, 20 ezer Ft-ért a négy darabot (alkudni lehet).

Emese


Van 3 angol nyelvű Stephen King könyvem, amiket eladnék: The Eyes of the Dragon, Four Past Midnight, Different Seasons.

Rita


Eladó: Ezüst Pisztolygolyók, From a Buick 8, The Dark Tower I: The Gunslinger, A Búra Alatt.

Árpád


Eladó: Poe és követői (5000 Ft), Isten hozott a majomházban! (3000 Ft), Hepiend Magazin (5000 Ft), Joyce Reardon: Ellen Rimbauer naplója (5000 Ft), Égtájak 1987 (1500 Ft), Galaktika 148 (5000 Ft).

Tel.: 20-364-9824

Norbert


Eladó eredeti gyári DVD-k (1000 Ft/db): A fűnyíró ember 1-2, A kukorica gyermekei 1-2-3, A gonosz (IT), Állj mellém, Atlantisz gyermekei, Ezüst pisztolygolyók, Hasznos Holmik, Macskaszem, Maximális Túlhajtás, Ragyogás, Rózsa vére, Titkos ablak

Adrienn


Van jó pár eladó King könyvem. Magyarul: Christine, Bilincsbem, Borzalmak városa, A talizmán, Cujo, A rendcsinálók, A napkutya, Csontkollekció.

Angolul: Salem's Lot, The Shining, Christine, Night Shift, Gerald's Game, Needful Things, The Dark Tower 2. De a készlet folyamatosan változik, ha más King kellene, akkor is hívjatok nyugodtan. Sőt, ha bármi más könyv kellene, akkor is hívhattok.

Tel: 20/440-8169

Béla


Eladnám ezeket a Stephen King könyveket 800 Ft/db áron: Sorvadj el, Setét torony 1-7, Nem jön szememre álom, A két rose, Rémálmok és lidércek, A Napkutya, A rémkoppantók, Rémület a sivatagban, A boszorkánylány, Christine, Tortúra, A sárkány szeme, Hasznos holmik, AZ 1-2, A talizmán, Titkos ablak,titkos kert, Borzalmak városa, Halálos árnyék.

Zsuzsa


Eladóak/cserélendőek az alábbi Stephen King könyveim: Rémálmok és Lidércek (1 kötetes) 2500, Az (kétkötetes) 2000, Végítélet (kétkötetes) 1800, Nem jön a szememre álom 2000, Titkos ablak, titkos kert 1400, Christine 400, Tűzgyújtó 600, Napkutya 1000, Cujo (2 példányban) 700-800, Borzalmak Városa 1000, A sárkány szeme 800, A ragyogás 700, A holtsáv (olvasott állapot) 300, Atlantisz gyermekei 4000, Minden Haláli 3500.

Cserébe érdekel: Stephen King: A remény rabjai, Tolkien: Elveszett mesék könyve 1-2. kötet.

Viktor


Eladó könyvek (puhafedelű, újabb kiadású, szép állapotban, 1000 Ft/db + pkg, ha szükséges): Végítélet 1-2., Dolores, Állattemető, Minden haláli, Tortúra, A sárkány szeme, Halálos árnyék, A rémkoppantók, Hasznos holmik, A mobil, Az 1-2., Éjszakai műszak, Tom Gordon, segíts!, Chrisitine, Borzalmak városa, A menekülő ember, A napkutya, Álomcsapda, Titkos ablak, titkos kert, Bilincsben.

Bence


Eladó könyveim vannak (600 Ft/db): A holtsáv, A sárkány szeme, Állattemető, Bilincsben, Borzalmak városa, Christine, Dolores, Cujo, Halálos Árnyék, Tortúra, Tűzgyújtó.

Telefon: 30-2113643

Kati


Megszabadulnék néhány angol nyelvű King könyvemtől: Rose Madder (a fedél kicsit töredezett, a gerince is, de jó állapotban van - 800 Ft), Nightmares & Dreamscapes (a gerinc enyhén tört, az első 58 oldal egyben kijön, illetve kezd már lejjebb is engedni a ragasztás - 600 Ft), Everything's Eventual (védőborító nélkül, a kötés nem a legszebb, egyébként jó állapotban van - 2000 Ft) Dreamcatcher (védőborítóval, jó állapotú - 2500 Ft).

Ilyen állapotban vettem már őket, szóval nem én amortizáltam le, és annyira nem vészesek, mint első olvasásra tűnnek :) Ha kell, küldök róluk képeket. Cserealapot képezhet: Neil Gaiman - Tükör és Füst, Douglas Adams: Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája, Douglas Adams: A lélek hosszú, sötét teadélutánja.


Eladó a Fangoria 17. száma, benne Stephen King: A félelem kórháza cikkel.

Henth Gábor


Eladósorba kerültek következő könyveim: A setét torony 2.: A Hármak elhívatása (Európa), Tortúra (Európa), A sárkány szeme (King könyvek), A Holtsáv (Új esély), Tortúra (Árkádia), Cujo (Maecenas).

Telefon: 061-316-5867 (H-P: 12-20)

Kovács László


Eladó egy 1995-ös kiadású A Szem című regény. Ez az, ami nálunk 3 címmel is megjelent. Az ára 1000 forint, de csere is érdekel!

Bubsy


Sziasztok! Az Árkádia kiadótól megjelent Christine c. King regényt szeretném elcserélni Európa kiadós változatára. (Ez az egy kilóg a sorból,m mert szélesebb. Ha neked mindegy, kérlek cseréljünk!) Postaköltséget fizetem. Köszönöm.

Kanna


Sziasztok! Ezüst Pisztolygolyókat eladnék, Világnagy Strandot vennék. Írjatok!

Ági


A Stephen King novellát tartalmazó Lopakodó Árnyak című kötetet szeretném kizárólag cserélni más King műre! A könyv használt, de nem rossz állapotú, kérésre akár képet is küldök.

Bence


Eladók első kiadású, kitűnő állapotban lévő Stephen King könyvek: A Coloradoi Kölyök, A Két Rose, A sárkány Szeme, A Setét Torony II., A Talizmán, Az Írásról, Álomcsapda, Christine, Cujo, Halálos Árnyék, Hasznos Holmik, Holtsáv, Menekülő Ember, Rémkoppantók, Sötét Szerelem, Titkos Ablak Titkos Kert, Tom Gordon Segíts!, Tortúra, Tóparti Kísértetek, Tűzgyújtó, Végítélet I-II.

Zoli


Hello! Pár film kivételével megvan az összes King, mindegyik szinkronos. Kérésre e-mailben küldök listát. Pénz nem érdekel, csak könyvre cserélek.

Lewis


Szeretnék megválni Stephen King könyveimtől. Írd meg, hogy mi kell és ha megvan, akkor írok!

Telefon: 06-30-33-64-330.

Tóth Gábor


Szeretném eladni a következő könyveimet: Világnagy strand, Ezüst pisztolygolyók, Nem jön szememre álom, A rémkoppantók, Tom Gordon segíts!, A két Rose, Rémálmok és lidércek, Dolores, Állattemető, Titkos ablak titkos kert, A sárkány szeme. Jó állapotúak, írj, megegyezünk!

Orsi


Eladó a következő pár könyv: 800.-/db: A Holtsáv (régi kiadás: 400), Tűzgyujtó, Hasznos Holmik. 700.-/db: Christine, Tortúra. 600.-/db: Cujo, Ezüst pisztolygolyók (utóbbi állapota közepes).

K. Gábor


Eladásra kínálom King Christine (Árkádia, 1989) c. könyvét. Érdeklődni emailben.

Obsculus


Lenne itt nekem eladó a Galaktika 116. 117. 118. száma, VI. évf. 1990/5-6-7. Ebben van King-től ha jól tudom elöször Mo.-on közölt "A köd" című novellája.

János


Eladó: A menekülő ember 1500 Ft, Tom Gordon, segíts 1500 Ft, Hasznos holmik 1000 Ft, Bilincsben 1000 Ft (mind jó állapot, Európa Kiadó) és Titkos ablak, titkos kert 3000 Ft, Hasznos holmik 2500 Ft (mind jó állapot, Magyar Könyvklub), továbbá eladó A Mumus c. King novellát is tartalmazó kísértet-novellagyűjtemény, a Lopakodó Árnyak 1200Ft.

Telefon: 20-9188-793

Aurelia


Sziasztok! Izraelben, az utcán találtam egy spanyol nyelvű King könyvet La Milla Verde címmel. Én nem tudom hasznosítani, de szívesen elcserélném egy másikra. Akit érdekel, hívjon, vagy írjon.

Telefon: 30-234-21-43

Teve


A következő eladó Stephen King könyveim vannak: Christine, A rémkoppantók, Dolores. Mindhárom az Európa kiadótól, kifogástalan állapotban.

exterke


Szeretném eladni a következő King könyveimet: Hasznos holmik, A boszorkánylány, Cujo (Maecenas).

Andi


Szinte bármelyik magyar és angol nyelvű Stephen King könyvet, ill. filmet meg tudom szerezni. Jelenleg a következő, első kiadású könyvek eladók: A két Rose (2000), A halálsoron (1 kötetes, 6000), A holtsáv (törött gerinc, 1000), Titkos ablak, titkos kert (MKK, 1500), A napkutya (MKK, 3000), A szem (1000), A talizmán (1000), Cujo (1000), Dolores (1000), Lopakodó árnyak (1000), Nem jön szememre álom (2000), Rémálmok és lidércek (2500), Sorvadj el! (2000), Tóparti kísértetek (2500), Tűzgyújtó (1500).

Gábor