... A KUKORICA GYERMEKEI 2 ...
... ISMERTET ...

rta: Lacidelson
Kszlt: 2005. jnius 1.

Mr rtem, hogy mirt lett ennyire trva az els rsz, hiszen mskpp nem lehetett volna folytatst csinlni. Ennek a vge elgg le van zrva, kvncsian vrom a harmadik rszt.

A trtnet rviden: Miutn Burt-k elmeneklnek a szrnyre sikerlt meghitt nyarals utn (na persze), szlnak a hatsgoknak. Majdnem minden felntt testt megtalljk, a gyerekeket rkbe akarjk adni. m aki a sorok mgtt jr, sosem alszik! Miutn jelt ad a gyerekeknek, folytatjk stt kukoricaimdatukat. Ennek pedig rsze a felnttek (akik nem tiszteltk, bemocskoltk a kukorict) kiirtsa is. Majdnem mindenkit sikerlt meglnik, mikor bezrjk s felgyjtjk ket.

m John Garrett (jsgr s mintaapa) s fia, Danny nincsenek ott. John nem trdik a fival, st, kzli is vele, hogy csak egy vletlen baleset. Ezek utn Danny hagyja magt flrevezetni, rknyszerl, hogy csatlakozzon a kukorica gyermekeihez. A vgn, mikor vlasztania kell, termszetesen meggondolja magt, s mindenki megmenekl.

Vlemnyem szerint sokkal jobban sikerlt, mint az els, taln azrt mondom, mert nem volt mihez hasonltani, csak egy folytats; taln nem.

A trtnet valahogy sokkal jobban lekttt, mint az els vontatott, unalmas cselekmnye. Nagyon tetszett a woodoobabs rsz, nyamm nyamm, br szerintem nem illett a trtnetbe, viszont elg lethen nzett ki. Emltenm mg a papot, akinek a szjn (akkora, mint egy fekete lyuk :-D ) nagyon sokat kellett rhgnm.

sszegezve tetszett a film a hibkkal egytt is (az dumljon, aki tkleteset tud alkotni!).