... FILMEK : HAVEN ...

Eredeti cm: Haven
Megjelens: 2010-2011

Rendezte: tbben (ld. epizdlista!)
Forgatknyv: tbben (ld. epizdlistk!)
Zeneszerz: Andre Fratto s Leah Siegel (fcm), Shawn Pierce
Gyrt: Syfy / E1 Entertainment
Jtkid: 40 perc/epizd

Kltsgvets: n/a

IMDb adatlap

Szinopszis

Haven els ltsra csak egy, a sok New England-i, tengerparti kisvros kzl, klns boltjaival, festi partjval s forgalmas kiktjvel. Egy nap Audrey Parker FBI gynkt rutinmunka miatt a vrosba kldik. Audrey lassan elkezdi megismerni Haven titokzatos, stt oldalt is...

Nyomozsa sorn rjn, hogy a vros laki kzl sokan termszetfeletti kpessgekkel brnak, akik klnleges tulajdonsgaikat nem kpesek kontrolllni. Audrey nem csak knyrtelen, jl kpzett nyomoz, de vonz s okos is, sztns megrzsekkel megldva. Lassan rjn, hogy egyedl kpes megmenteni ezeket az embereket, ezrt gy dnt, hogy Havenben marad - nem csak azrt, hogy fnyt dertsen a rejtlyekre, hanem hogy mg mlyebbre sson a sajt trtnetben is, kidertse sajt magval kapcsolatban az elrejtett igazsgokat, s azt, hogy mirt ktdik ennyire ehhez a szokatlan helyhez.

Audrey partnere a nyomozs sorn Nathan Wuornos, egy helyi detektv lesz, akirl ksbb kiderl, hogy szintn termszetfeletti kpessgekkel br. Nathan rzketlen mindennem rintsre, a fjdalomtl egszen egy egyszer emberi rintsig - legalbbis ezt akarja elhitetni... Nathan rivlisa Duke Crocker a trvny mindkt oldaln dolgozik. A httrben pedig Haven lakosai llnak, akik hol segtik, hol akadlyozzk Audrey utazst: a testvrpr Vince s Dave Teagues, a helyi lap, a Police Chief Wurnos tulajdonosai, vagy ppen Nathan desapja - mint sokan msok Havenben - szintn rzik a vroska titkt.