Hírek

2001. január 19. Semmi különös
De tényleg... Ez mondjuk betudható annak, hogy nagyon az év elején járunk, de később más kifogást kell találnom :)
[Filmek - Hearts in Atlantis] Nem kizárt, hogy október 19-én mutatják be a filmet Amerikában.
[Hirdetések] Egy újabb hirdetés, amit Dani küldött. És ha már... A Nem Jön Szememre Álom nemsokára megjelenik újra, úgyhogy be tudja szerezni többek között az a pár emberke is, aki ezen az oldalon is keresi.
[Utalások] Tegnap találtam egyet a You Don't Know Jack című játékhalom második részében.

2001. január 12. Apróságok
Nem nagyon vagyunk elkényeztetve King hírekkel...

Kvázi nyílt levél: Sld! Minden leveledre próbálok válaszolni, de a mailer daemon mindig visszadobja! Én a torance@matavnet.hu címről tudok, de úgy tűnik, nem igazán működik. Vagy meg szoktad kapni a leveleimet?!


[Filmek] Csak így ömlesztve: jogi problémák miatt csúszik a Paranoid, nyárig legalább, a Rose Red kellékei hamarosan ki lesznek árusítva, valamint készül egy minisorozat (lehet, hogy nem is mini) The Dead Zone címmel, ami nyilván A Holtsáv cselekményére épül.
[Könyvek - Nem Jön Szememre Álom] Elvileg január 20. a megjelenés dátuma. Az mondjuk szombat, úgyhogy én várnék a következő hét végéig a könyvesboltba rohanással :) Köszi az infót boneheaD-nek!

2001. január 5. 2001 sucks!
Egész szép adag hír jött össze mára, úgyhogy nem is húzom tovább az időt.

Ja, akinek van Viasat3 nevű csatija, annak nagyon jó, ugyanis a Simpsons-t onnan folytatják, ahol a TV3 (RIP) anno abbahagyta. Ezzel csak az a probléma, hogy itt nincs Viasat3, ráadásul a TV3-as epizódok sincsenek meg...


[Könyvek - Nem Jön Szememre Álom] boneheaD úgy tudja, hogy januárban az Európa újra kiadja a könyvet, úgyhogy akinek nincs meg (vannak páran, akik a Hirdetéseknél is keresik), most lehetősége lesz beszerezni. Ja, és állítólag egész évben csak ezt az egy könyvet adják ki újra :(
[Filmek - The Girl Who Loved Tom Gordon] Bizonyos értesülések szerint Tom Gordon saját magát fogja játszani a filmben.
[Lilja's Library] A C64 H.Q.-n jól bevált az általam Site Watch-nak keresztelt dolog. Íme egy a Kinges témakörből: Lilja site-ja teljesen átalakult, és nem néz ki rosszul. A szekciók maradtak, csak a menü átkerült felülre, és fekete lett minden.
[Utalások] Másfél új dolog került be: a Télapus pontosabban, hála Anitának, valamint egy Simpsons-os, hála nekem :)
[Hirdetések] Úgy tűnik, párosával jönnek a dolgok: két utalás, két hirdetés, ez meg... az első frissítés... Na mindegy :) Szóval ketten is keresnek King-könyveket, név szerint Rácz István és boneheaD.