Hrek

2001. janur 19. Semmi klns
De tnyleg... Ez mondjuk betudhat annak, hogy nagyon az v elejn jrunk, de ksbb ms kifogst kell tallnom :)
[Filmek - Hearts in Atlantis] Nem kizrt, hogy oktber 19-n mutatjk be a filmet Amerikban.
[Hirdetsek] Egy jabb hirdets, amit Dani kldtt. s ha mr... A Nem Jn Szememre lom nemsokra megjelenik jra, gyhogy be tudja szerezni tbbek kztt az a pr emberke is, aki ezen az oldalon is keresi.
[Utalsok] Tegnap talltam egyet a You Don't Know Jack cm jtkhalom msodik rszben.

2001. janur 12. Aprsgok
Nem nagyon vagyunk elknyeztetve King hrekkel...

Kvzi nylt levl: Sld! Minden leveledre prblok vlaszolni, de a mailer daemon mindig visszadobja! n a torance@matavnet.hu cmrl tudok, de gy tnik, nem igazn mkdik. Vagy meg szoktad kapni a leveleimet?!


[Filmek] Csak gy mlesztve: jogi problmk miatt csszik a Paranoid, nyrig legalbb, a Rose Red kellkei hamarosan ki lesznek rustva, valamint kszl egy minisorozat (lehet, hogy nem is mini) The Dead Zone cmmel, ami nyilvn A Holtsv cselekmnyre pl.
[Knyvek - Nem Jn Szememre lom] Elvileg janur 20. a megjelens dtuma. Az mondjuk szombat, gyhogy n vrnk a kvetkez ht vgig a knyvesboltba rohanssal :) Kszi az inft boneheaD-nek!

2001. janur 5. 2001 sucks!
Egsz szp adag hr jtt ssze mra, gyhogy nem is hzom tovbb az idt.

Ja, akinek van Viasat3 nev csatija, annak nagyon j, ugyanis a Simpsons-t onnan folytatjk, ahol a TV3 (RIP) anno abbahagyta. Ezzel csak az a problma, hogy itt nincs Viasat3, radsul a TV3-as epizdok sincsenek meg...


[Knyvek - Nem Jn Szememre lom] boneheaD gy tudja, hogy janurban az Eurpa jra kiadja a knyvet, gyhogy akinek nincs meg (vannak pran, akik a Hirdetseknl is keresik), most lehetsge lesz beszerezni. Ja, s lltlag egsz vben csak ezt az egy knyvet adjk ki jra :(
[Filmek - The Girl Who Loved Tom Gordon] Bizonyos rteslsek szerint Tom Gordon sajt magt fogja jtszani a filmben.
[Lilja's Library] A C64 H.Q.-n jl bevlt az ltalam Site Watch-nak keresztelt dolog. me egy a Kinges tmakrbl: Lilja site-ja teljesen talakult, s nem nz ki rosszul. A szekcik maradtak, csak a men tkerlt fellre, s fekete lett minden.
[Utalsok] Msfl j dolog kerlt be: a Tlapus pontosabban, hla Anitnak, valamint egy Simpsons-os, hla nekem :)
[Hirdetsek] gy tnik, prosval jnnek a dolgok: kt utals, kt hirdets, ez meg... az els frissts... Na mindegy :) Szval ketten is keresnek King-knyveket, nv szerint Rcz Istvn s boneheaD.