Hrek

SKHQ-Bookstation egyttmkds!

Volt nyeremnyjtkok, unalomzk

2004. december 22. [no subject]
Mond valakinek valamit a tabula rasa kifejezs? Tele a hcipm az egsz httel. Meg a karcsonnyal is. s mg csak szerda van. Aaaaaargh...

A nyeremnyjtk pr hete sikeresen lezrult, a nyeremny is egszben megrkezett, s hogy tovbbra se unatkozzatok, egybl KT j unalomzvel is szolglhatok! Az egyik egy Sett Tornyos teszt, (kszi, 'Rpee!), a msik pedig egy kpalrsdi. Errl a kprl kne mindenfle vicceseket rni:

Bvebb infk itten vannak, nincs kedvem copy-paste-elni...

Van szp j szavazs is, ami Threep nlkl nem jhetett volna ltre. Kszi! Az elz eredmnye:

2004. szeptember - Melyik a kedvenc novellskteted?
A Remny Rabjai - 76

jszakai Mszak - 73
Csontkollekci - 40
Minden Halli - 36
Rmlmok s Lidrcek - 23
X Perccel jfl Utn - 15
Vilgnagy Strand - 8

King kapott egy jabb letmdjat, ezttal a World Fantasy Awards-flt.

Ha valaki olcsn akar szart venni, me nhny tipp: az Alexandra boltjaiban 1000 Ft-rt Atlantisz Gyermekei VHS, a Tescban s valsznleg sok egyb helyen Az Eminens DVD 1500-rt, a DVD Filmcsillag Extra (milyen szp neve van) mell pedig a Kukorica Gyermekei IV jr 1300 pnzrt. Ja, ha a WestEnd krnykn jrsz, 3000-rt utnad hajtjk az lomcsapdt, szintn DVD-n.

Erre az vre ennyi voltam, legkzelebb vagy janur vgn, vagy februr elejn tallkozunk, ha minden igaz. Kellemes nnepeket mindenkinek, a jv v meg htha jobb lesz, mint az idei. , gyse. De ez mg rr, egyelre az idei vbl htralev msfl heten legynk tl... Rohadt let...


[Knyvek] Jv augusztusban jn hangosknyv formtumban A Ragyogs, Campbell Scott fogja olvasni.

rdekes kiadvny az albbi, remek lett volna csak lekapni a polcrl s ebbl sszelltani a nyeremnyjtk krdseit...

jabb antolgia, melyben King egy friss rsa (Lisey and the Madman) kap helyet. Nem egyszer a gyjtemny cme: McSweeney's Enchanted Chamber of Astonishing Stories.

Kellgem s 'Rpee kldtt ezt-azt: Csontkollekci s Rmlmok s Lidrcek kapcsolatokat, idzeteket (Minden Halli, Bilincsben, Cujo, A Ragyogs, Hasznos Holmik, A Sett Torony V), illetve ismertetket (A Sett Torony II, Az, Titkos Ablak). Kszi!


[Filmek] Janur 23-n debtl a tvben (az USA Networkn) a Riding the Bullet. Ht a DVD hol marad?

Kszl A Mngorl 3, munkacme The Mangler Reborn s 2005 vge fel vrhat. Illetve vrja a hall...

King beleegyezett, hogy Frank Darabont (Hallsoron, A Remny Rabjai) a Long Walkbl is filmet csinljon. Azrt elbb befejezhetn a Mistet, ami a tudomny mai llsa szerint jvre vrhat, aztn majd jl meglepdik mindenki, amikor csszik hrom vet...

Talltam pr kpet a 2002-es Carrie-bl, illetve a forgats alatt ll Desperationbl.


[Rajongk] Balzs polca.
[Klub] Kt jabb tag: Carrie s Jhony. dv!
[Cikkek] 'Rpee kldtt egy cikket egy '97-es Cinembl, n meg talltam egy csom Filmvilgosat.
[Letltsek] Frisstett Gyrk Tornya, az All That You Love... forgatknyve, illetve ide is bekerlt 'Rpee Sett Tornyos tesztje.
[Hirdetsek] jabb adag, meg persze a legtbb rgi.
[Utalsok] Kett a sorozatoknl (kszi, Woav!), egy a tvs rszben (kszi, DarkVenom!), egy a jtkoknl (ezt is Woavnak ksznhetjk), illetve hrom a knyveknl (kszi, Gabi s bone!)
[Linkek] Antikhz, egy jabb online antikvrium.

2004. december 7. Ht ezt elkefltem...
Technikai problmk miatt (kihagyott az agyam) ez a frissts sajna elveszett. A nyeremnyjtk eredmnyhirdetse volt porondon (The Never Sleeping nyert), illetve az Eurpa kzeli tervei, meg 1-2 egyb aprsg. Sorry...