Hrek

2004. mjus 12. "Ha vgre itt a nyr s meleg az id..."
...az ember vizsgzni jr... Vagy mi... A flvem megint remek lesz, de sebaj, van mg belle vagy 10-12... A hten lesz mg pr angol vizsgm, amire nem igazn lehet tanulni (kifogs az mindig van), gyhogy egy nyri frisstst beszortottam halaszthatatlan teendim kz. Nem sok, taln legkzelebb tbb lesz.

Ja, a szmll beszart egy ideje, gyhogy kiszedtem. Sok dolga gyse volt. Viszont tkerltek oda a King-idzetek. Csf, de rdekes.

s most ismt ingyenreklm, radsul a reklmozand felek tudta nlkl (htha nem perelnek be):

Bookstation: Kihelyezett rustst tartunk ismtelten az ELTE Ajtsi Drer sor 19-21. alatt tallhat Angol-Amerikai/Germanisztikai Tanszk knyvtra eltt 2004. mjus 25-n 10-16 illetve mjus 26-n 12-16 ra kztt. Megvsrolhatak lesznek az j beszerzsek, illetve postakltsg nlkl tvehetek a webbolt knlatban szerepl knyvek. Vrunk minden kedves rdekldt. Tovbbi informcirt rjon az info@bookstation.hu cmre, vagy hvja a 06-23/378-553-as, illetve a 06-70/230-9463-as telefonszmokat.

Agave: Kedvenc magyar kiadm kivonul a Knyvhtre jnius 3. s 7. kztt (4 knyvk jelenik meg ezen alkalomra), s a teljes repertort 20% kedvezmnnyel hajiglja majd a Kedves Olvask utn. Kihagyhatatlan!

s most trjnk r Kingre...


[Knyvek] Idkzben megjelent az Everything's Eventual (tovbbra sem vagyok hajland a magyar cmmel foglalkozni), mltkor volt flszveg, most itt a bort. szintn szlva egsz pofs. Ami viszont meglep, hogy nem vettk t a Szukits-tl Beezer Eluria Nvrki-fordtst, hanem Berni azt is lefordtotta. k tudjk... S@ti pedig mris kldtt egy ismertett (mellesleg ez mr a msodik) a mrl.

Kpek a pop-up Tom Gordonrl s -bl. Nem tnik nagy eresztsnek, gyhogy lassan le is szllhatnk a tmrl...

Kiderlt, hogy a The Journals of Eleanor Druse: My Investigation of the Kingdom Hospital Incident cm knyvet Rick Dooling rta, aki a sorozat nhny epizdjba is besegtett.

Decemberben jn a mr emlegetett baseball-os knyv, ennek is kellemesen hossz cme van: Faithful: Two Diehard Boston Red Sox Fans Chronicle the 2004 Season


[Filmek] Jnius 3-n mutatjk be nlunk a Secret Window-t. A DVD nyron jelenik meg Amerikban, s lesz rajta audiokommentr, kivgott jelenetek, storyboard, werkfilmek, ilyesmi.

A Desperation filmre vitelhez King forgatknyvt hasznljk majd, s azon tl, hogy act-ekre lesz bontva, mint egy tvfilm vagy valami, Garris nem tervez nagyobb vltoztatsokat.

Nem lesz 2. season a Kingdom Hospitalbl. Vagy nem az ABC-nl :) A DVD elvileg oktberben jn.

Jniusban forgatjk a Dolan's Cadillac filmvltozatt. A novella tetszett, de Freddie Prinze Jr.-t kr volt belevonni a dologba... A msik fszerepl Gabriel Byrne lesz.

Augusztusban kezddik a Talisman forgatsa, kzben pedig Ed Zwick lt a rendezi szkbe Vadim Perelman helyre.

Peter Filardi, a TNT-fle 'Salem's Lot (ebbl szereztem pr j kpet) rja lltlag az Az remake-jn dolgozik.

Hrom jabb dollar babyrl kerltek infk s kpek a netre s persze ide is: All That You Love Will Be Carried Away, The Man Who Loved Flowers s The Road Virus Heads North. Furcsa vletlen (mr ha vannak vletlenek), hogy kt m pont az Everything's Eventualban kapott helyet.

Katica volt olyan drga s rt pr sort a Hallsoronrl. Kszi!


[Rajongk] Egy darab rajongi vlemny az oldal tetejn, kzvetlenl a kpek alatt.
[Klub] 2 j tagot ksznthetnk s kszntnk is: Katica s Candybell, dv! :)
[Hirdetsek] jabb seglykilts...
[Utalsok] Ismt szp adag (filmek, knyvek, zene s sorozatok kategrikban), hla Minynak, Gabinak s Tamsnak. Kszi!
[Linkek] Mks Dark Tower pardia itten. Kszi, Threep!