Hírek

2004. május 12. "Ha végre itt a nyár és meleg az idő..."
...az ember vizsgázni jár... Vagy mi... A félévem megint remek lesz, de sebaj, van még belőle vagy 10-12... A héten lesz még pár angol vizsgám, amire nem igazán lehet tanulni (kifogás az mindig van), úgyhogy egy nyári frissítést beszorítottam halaszthatatlan teendőim közé. Nem sok, talán legközelebb több lesz.

Ja, a számláló beszart egy ideje, úgyhogy kiszedtem. Sok dolga úgyse volt. Viszont átkerültek oda a King-idézetek. Csúf, de érdekes.

És most ismét ingyenreklám, ráadásul a reklámozandó felek tudta nélkül (hátha nem perelnek be):

Bookstation: Kihelyezett árusítást tartunk ismételten az ELTE Ajtósi Dürer sor 19-21. alatt található Angol-Amerikai/Germanisztikai Tanszék könyvtára előtt 2004. május 25-én 10-16 illetve május 26-án 12-16 óra között. Megvásárolhatóak lesznek az új beszerzések, illetve postaköltség nélkül átvehetőek a webbolt kínálatában szereplő könyvek. Várunk minden kedves érdeklődőt. További információért írjon az info@bookstation.hu címre, vagy hívja a 06-23/378-553-as, illetve a 06-70/230-9463-as telefonszámokat.

Agave: Kedvenc magyar kiadóm kivonul a Könyvhétre június 3. és 7. között (4 könyvük jelenik meg ezen alkalomra), és a teljes repertoárt 20% kedvezménnyel hajigálja majd a Kedves Olvasók után. Kihagyhatatlan!

És most térjünk rá Kingre...


[Könyvek] Időközben megjelent az Everything's Eventual (továbbra sem vagyok hajlandó a magyar címmel foglalkozni), múltkor volt fülszöveg, most itt a borító. Őszintén szólva egész pofás. Ami viszont meglepő, hogy nem vették át a Szukits-tól Beezer Eluria Nővérkéi-fordítását, hanem Berni azt is lefordította. Ők tudják... S@ti pedig máris küldött egy ismertetőt (mellesleg ez már a második) a műről.

Képek a pop-up Tom Gordonról és -ból. Nem tűnik nagy eresztésnek, úgyhogy lassan le is szállhatnék a témáról...

Kiderült, hogy a The Journals of Eleanor Druse: My Investigation of the Kingdom Hospital Incident című könyvet Rick Dooling írta, aki a sorozat néhány epizódjába is besegített.

Decemberben jön a már emlegetett baseball-os könyv, ennek is kellemesen hosszú címe van: Faithful: Two Diehard Boston Red Sox Fans Chronicle the 2004 Season


[Filmek] Június 3-án mutatják be nálunk a Secret Window-t. A DVD nyáron jelenik meg Amerikában, és lesz rajta audiokommentár, kivágott jelenetek, storyboard, werkfilmek, ilyesmi.

A Desperation filmre viteléhez King forgatókönyvét használják majd, és azon túl, hogy act-ekre lesz bontva, mint egy tévéfilm vagy valami, Garris nem tervez nagyobb változtatásokat.

Nem lesz 2. season a Kingdom Hospitalból. Vagy nem az ABC-nél :) A DVD elvileg októberben jön.

Júniusban forgatják a Dolan's Cadillac filmváltozatát. A novella tetszett, de Freddie Prinze Jr.-t kár volt belevonni a dologba... A másik főszereplő Gabriel Byrne lesz.

Augusztusban kezdődik a Talisman forgatása, közben pedig Ed Zwick ült a rendezői székbe Vadim Perelman helyére.

Peter Filardi, a TNT-féle 'Salem's Lot (ebből szereztem pár új képet) írója állítólag az Az remake-jén dolgozik.

Három újabb dollar babyről kerültek infók és képek a netre és persze ide is: All That You Love Will Be Carried Away, The Man Who Loved Flowers és The Road Virus Heads North. Furcsa véletlen (már ha vannak véletlenek), hogy két mű pont az Everything's Eventualban kapott helyet.

Katica volt olyan drága és írt pár sort a Halálsoronról. Köszi!


[Rajongók] Egy darab rajongói vélemény az oldal tetején, közvetlenül a képek alatt.
[Klub] 2 új tagot köszönthetünk és köszöntünk is: Katica és Candybell, üdv! :)
[Hirdetések] Újabb segélykiáltás...
[Utalások] Ismét szép adag (filmek, könyvek, zene és sorozatok kategóriákban), hála Minyónak, Gabinak és Tamásnak. Köszi!
[Linkek] Mókás Dark Tower paródia itten. Köszi, Threep!