Hrek

KZKVNATRA: ISMT NYEREMNYJTK!

SKHQ-Bookstation egyttmkds!

2004. oktber 1. Havibaj
Kedves frumltogat gyerekek! Ha figyelmesen olvasttok a hozzszlsokat, ez a frissts nem rt benneteket meglepetsknt - hacsak az nem, hogy sikerlt betartanom az gretemet.

Kedves mindenki ms! Ez a frissts valsznleg meglepetsknt hatott, mert mi az, hogy mg egy hnap sem telt el az elz ta?! Deht errl szl az SKHQ: meglepetsekrl s anyzsokrl - br utbbibl mostanra nem jutott.

Kzben megvltozott az e-mail cmem, CWorm pedig alkotott egy klassz Sett Tornyos bannert az Eurpa krsre. Kszi!

A nyeremnyjtk tovbbra is zajlik (az els kitlttt krdv mr meg is rkezett), mg van 2 hnapotok, szval hajr! Tbben jeleztk, hogy nehezek kiss a krdsek. n szltam mltkor :) Remlem, azrt nem olyan vszes s senkinek nem megy el a kedve a dologtl, ha mr egyszer rsznta magt. Annl is inkbb, mivel valszeg ez lesz az utols ilyen, ugyanis kizrt, hogy mg 50 krdst ki tudok tallni.

A Bookstation akcija is folytatdik, teszt-tltgets kzben tessk rendelni ezt-azt!

A minap felkeresett a szartv2-tl egy fick, hogy interjt ksztsen a rajongsrl az Aktv cm msorba. Nem tl fotogn lvn nem vllaltam a dolgot, s sajna a frumon se jelentkezett senki, gyhogy ennyit errl. Nem tartom sokra sem a csatornt, sem pedig a fent nevezett msort, de azrt mgiscsak nyilvnossg lett volna...

Vgl egy j hr: holnap este 21.05-tl A Remny Rabjai az MTV1-en! Kszi, Kellgem!

Ezzel jabb hnapra (vagy ki tudja) letudtam a frisstst, j jszakt mindenkinek!


[Knyvek] Ha minden igaz, jvre jn magyarul az On Writing! Beezer fordtja ezt is.

Megjelent a Borderlands 5 cm antolgia, benne King egyik rsa. Alant paperback s hardcover bortk, utbbin ott lapul a Bram Stoker-dj is, amit a ktet nyert. rdekessg: nyomdahiba miatt hrom sztori vge kimaradt a knyvbl, ezeket innen lehet leszedni.

Lisey and the Madman cmmel egy mg frissebb King-rs kerl a novemberben megjelen McSweeney's Enchanted Chamber of Astonishing Stories cm antolgiba. A trtnet egy rszlet King j regnybl, ami jelenleg Lisey's Story cmen fut.

Ed Mcbain, a vilg legjobb krimiszerzje jabb antolgia szerkesztsre adta a fejt, s gy dnttt, King The Things They Left Behind cm rst is bevlogatja a jv tavasszal megjelen Crimes-ba.

Lecserltem 1-2 bortt jobb minsgre. Mivel lusta vagyok scannelni, egyelre azokat, amik az Eurpa site-jn fent voltak.

'Rpee tbb tonnnyi idzetet kldtt az albbi mvekbl: A Srkny Szeme, jszakai Mszak, Ezst Pisztolygolyk, A Sett Torony 1-2-3-4, Tom Gordon, A Menekl Ember, Minden Halli. Kszi!

Ismertetk is rkeztek, rdekes mdon csak novellsktetekrl: Csontkollekci, jszakai Mszak (Vic), Lopakod rnyak (gy tnik, mltkori nem-seglykiltsom nem sket flekre tallt - kszi, 'Rpee!), Minden Halli (Nightwish) s A Remny Rabjai (Kellgem). Kszi mindenkinek!


[Filmek] Kicsit csszik a Titkos Ablak DVD megjelense nlunk, de htftl elvileg mr mindenki beszerezheti. Kszi, Kellgem!

A Tzgyjt 2 kemny 2k-rt beszerezhet a sarki fszeresnl is akr, ennyit taln megr. Br a minap, mikor bejelentettem, hogy volt pofm 999 Ft-rt egy Kukorica Gyermekei 4-et venni, majdnem leszedtk a fejemet a frumon...

Riding the Bullet oktber 8-tl (nhol 15-tl) az amerikai mozikban. Elzetes itten (j szar lesz ez is), poszter alant, hozznk meg taln viden eljut a cucc....

Lesz Dead Zone Season 4, ezttal 22 epizddal, ahogy egy normlis sorozathoz illik. Mivel novemberben kezdik a munklatokat, gondolom a januri premierbl nem lesz semmi, de ki tudja...

Darabont bcsi tovbbra sem mondott le A Kd megfilmestsrl, radsul McCammon Csak az Enym s Bradbury Fahrenheit 451 cm regnyeivel is hasonl tervei vannak, ami igen dcsretes!

Kicsit kutakodva a neten az albbi elzeteseket talltam: Hasznos Holmik, Titkos Ablak (TV spot), A Remny Rabjai, Tortra, A Menekl Ember.

Mg tovbb kutakodva gy 200-250 kpet is sikerlt levadszni az albbi filmekbl: Az Eminens, Carrie, Christine, Tzgyjt 2, Atlantisz Gyermekei, Az, Tortra, Night Flier, Kedvencek Temetje, Rose Red, Riding the Bullet, 'Salem Vgzete, Titkos Ablak, Krhozottak, llj Ki Mellettem!, Sorvadj El!


[Letltsek] Javtott Derry trtnelem (Vic) s Gyrk Tornya ('Rpee), valamint egy jabb fordts: Jhonathan s a boszorknyok. CWorm kvette el ezen roppant korai m (elg, ha annyit mondok, a First Words (Els Szavak) cm antolgiban jelent meg) magyarra ltetst. Kszi!
[Rajongk] CWorm polca. Mostansg az enym is hasonlan nz ki, de a fot kedvrt igazn lepakolhatta volna a "flsleget" :P Vic pedig aktualizlta a mr fent lv kpeket.
[Utalsok] Kett a knyveknl (Viki, CWorm), egy a jtkoknl (Pachet) s egy a sorozatoknl (ribizlimag). Kszi!
[Cikkek] Egy a Mancsbl, egy a port.hu-rl s egy a Npszabibl.
[Hirdetsek] Kellgem keres ezt-azt.
[Linkek] jabb idegennyelvi antikvrium (kszi, Gabi!), valamint tonnnyi filmes meg knyves rajongi oldal.