Hírek

KÖZKÍVÁNATRA: ISMÉT NYEREMÉNYJÁTÉK!

SKHQ-Bookstation együttműködés!

2004. október 1. Havibaj
Kedves fórumlátogató gyerekek! Ha figyelmesen olvastátok a hozzászólásokat, ez a frissítés nem ért benneteket meglepetésként - hacsak az nem, hogy sikerült betartanom az ígéretemet.

Kedves mindenki más! Ez a frissítés valószínűleg meglepetésként hatott, mert mi az, hogy még egy hónap sem telt el az előző óta?! Dehát erről szól az SKHQ: meglepetésekről és anyázásokról - bár utóbbiból mostanra nem jutott.

Közben megváltozott az e-mail címem, CWorm pedig alkotott egy klassz Setét Tornyos bannert az Európa kérésére. Köszi!

A nyereményjáték továbbra is zajlik (az első kitöltött kérdőív már meg is érkezett), még van 2 hónapotok, szóval hajrá! Többen jelezték, hogy nehezek kissé a kérdések. Én szóltam múltkor :) Remélem, azért nem olyan vészes és senkinek nem megy el a kedve a dologtól, ha már egyszer rászánta magát. Annál is inkább, mivel valszeg ez lesz az utolsó ilyen, ugyanis kizárt, hogy még 50 kérdést ki tudok találni.

A Bookstation akciója is folytatódik, teszt-töltögetés közben tessék rendelni ezt-azt!

A minap felkeresett a szartv2-től egy fickó, hogy interjút készítsen a rajongásról az Aktív című műsorba. Nem túl fotogén lévén nem vállaltam a dolgot, és sajna a fórumon se jelentkezett senki, úgyhogy ennyit erről. Nem tartom sokra sem a csatornát, sem pedig a fent nevezett műsort, de azért mégiscsak nyilvánosság lett volna...

Végül egy jó hír: holnap este 21.05-től A Remény Rabjai az MTV1-en! Köszi, Kellögem!

Ezzel újabb hónapra (vagy ki tudja) letudtam a frissítést, jó éjszakát mindenkinek!


[Könyvek] Ha minden igaz, jövőre jön magyarul az On Writing! Beezer fordítja ezt is.

Megjelent a Borderlands 5 című antológia, benne King egyik írása. Alant paperback és hardcover borítók, utóbbin ott lapul a Bram Stoker-díj is, amit a kötet nyert. Érdekesség: nyomdahiba miatt három sztori vége kimaradt a könyvből, ezeket innen lehet leszedni.

Lisey and the Madman címmel egy még frissebb King-írás kerül a novemberben megjelenő McSweeney's Enchanted Chamber of Astonishing Stories című antológiába. A történet egy részlet King új regényéből, ami jelenleg Lisey's Story címen fut.

Ed Mcbain, a világ legjobb krimiszerzője újabb antológia szerkesztésére adta a fejét, és úgy döntött, King The Things They Left Behind című írását is beválogatja a jövő tavasszal megjelenő Crimes-ba.

Lecseréltem 1-2 borítót jobb minőségűre. Mivel lusta vagyok scannelni, egyelőre azokat, amik az Európa site-ján fent voltak.

'Rpee több tonnányi idézetet küldött az alábbi művekből: A Sárkány Szeme, Éjszakai Műszak, Ezüst Pisztolygolyók, A Setét Torony 1-2-3-4, Tom Gordon, A Menekülő Ember, Minden Haláli. Köszi!

Ismertetők is érkeztek, érdekes módon csak novelláskötetekről: Csontkollekció, Éjszakai Műszak (Vic), Lopakodó Árnyak (úgy tűnik, múltkori nem-segélykiáltásom nem süket fülekre talált - köszi, 'Rpee!), Minden Haláli (Nightwish) és A Remény Rabjai (Kellögem). Köszi mindenkinek!


[Filmek] Kicsit csúszik a Titkos Ablak DVD megjelenése nálunk, de hétfőtől elvileg már mindenki beszerezheti. Köszi, Kellögem!

A Tűzgyújtó 2 kemény 2k-ért beszerezhető a sarki fűszeresnél is akár, ennyit talán megér. Bár a minap, mikor bejelentettem, hogy volt pofám 999 Ft-ért egy Kukorica Gyermekei 4-et venni, majdnem leszedték a fejemet a fórumon...

Riding the Bullet október 8-tól (néhol 15-től) az amerikai mozikban. Előzetes itten (jó szar lesz ez is), poszter alant, hozzánk meg talán videón eljut a cucc....

Lesz Dead Zone Season 4, ezúttal 22 epizóddal, ahogy egy normális sorozathoz illik. Mivel novemberben kezdik a munkálatokat, gondolom a januári premierből nem lesz semmi, de ki tudja...

Darabont bácsi továbbra sem mondott le A Köd megfilmesítéséről, ráadásul McCammon Csak az Enyém és Bradbury Fahrenheit 451 című regényeivel is hasonló tervei vannak, ami igen dícséretes!

Kicsit kutakodva a neten az alábbi előzeteseket találtam: Hasznos Holmik, Titkos Ablak (TV spot), A Remény Rabjai, Tortúra, A Menekülő Ember.

Még tovább kutakodva úgy 200-250 képet is sikerült levadászni az alábbi filmekből: Az Eminens, Carrie, Christine, Tűzgyújtó 2, Atlantisz Gyermekei, Az, Tortúra, Night Flier, Kedvencek Temetője, Rose Red, Riding the Bullet, 'Salem Végzete, Titkos Ablak, Kárhozottak, Állj Ki Mellettem!, Sorvadj El!


[Letöltések] Javított Derry történelem (Vic) és Gyűrűk Tornya ('Rpee), valamint egy újabb fordítás: Jhonathan és a boszorkányok. CWorm követte el ezen roppant korai mű (elég, ha annyit mondok, a First Words (Első Szavak) című antológiában jelent meg) magyarra ültetését. Köszi!
[Rajongók] CWorm polca. Mostanság az enyém is hasonlóan néz ki, de a fotó kedvéért igazán lepakolhatta volna a "fölösleget" :P Vic pedig aktualizálta a már fent lévő képeket.
[Utalások] Kettő a könyveknél (Viki, CWorm), egy a játékoknál (Pachet) és egy a sorozatoknál (ribizlimag). Köszi!
[Cikkek] Egy a Mancsból, egy a port.hu-ról és egy a Népszabiból.
[Hirdetések] Kellögem keres ezt-azt.
[Linkek] Újabb idegennyelvi antikvárium (köszi, Gabi!), valamint tonnányi filmes meg könyves rajongói oldal.