Hrek

SKHQ-Bookstation egyttmkds!

Volt nyeremnyjtkok, unalomzk

2005. mrcius 3. Vgre itt a tavasz...
Mrmint a naptr szerint - egybknt rohadt hideg van, holnap lltlag havazni meg eszni meg nozni fog. Szval ljen a tavasz... s hogy mirt a cstrtki frissts? Meglehetsen sr htvgm lesz (s mg rlhetek, hogy nem mindenki most tallta ki, hogy ZH-t rat), ezrt dntttem a mai nap mellett. Akit zavar, lesz szves htvgn benzni s jra meglepdni!

Szmos finom falat kerl ma tertkre, lssuk is sorban ket:

A sehol sem foghat magyar nyelv AXN csatorna elkezdi a The Dead Zone sorozatot, mgpedig mrcius 6-n, vasrnap.

A holnap megjelen Nemzetkzi Autszalon Magazin DVD mellkletn - min vletlen! - A Holtsv! Thx, bone! Eszmletlen egybknt, hogy lassan mr a szrlapok mell is csomagolnak valami filmet...

Nem vagyok Metallica-rajong, gy szmomra jdonsg, hogy Kirk bty kedveli Kinget. me a bizonytk:

Huh, az utols pillanatban jutott eszembe, hogy illene lecserlni a szavazst. Az elz eredmnye gy fest (tudnm, mirt krdezek mindig ilyen egyrtelmt?! :)):

Ki a kedvenc "cskid"?
John Coffey (A Hallsoron) (121)
Tom Cullen (Vegtlet) (71)
Duddits (lomcsapda) (48)
Sheemie (A Sett Torony IV) (17)
Seth (A Rendcsinlk) (13)

s a vgre a szoksos reklm! Az Eurpa mrciusi megjelensei (megint csupa nagybetvel, ahogy kell...):

CONSUELO DE SAINT-EXUPRY: VASRNAPI LEVELEK
VIKTOR PELEVIN: SZMOK
BRIGITTE HAMANN: WINNIFRED WAGNER, AVAGY HITLER S BAYREUTH
PAUL AUSTER: A VGS DOLGOK ORSZGBAN
MARK LILLA: A ZABOLTLAN RTELEM
PETRA HLOV: HOMLYOS VEGEN T
MARIA GEORG HOFMANN: ALEXANDER GALAJDA, A BALKEZES KLT

Utnnyomsok:
ERIC KSTNER: HROM EMBER A HBAN
BOHUMIL HRABAL: HARLEKIN MILLII
AGATHA CHRISTIE: TZ KICSI NGER
AGATHA CHRISTIE: NYARAL GYILKOSOK
ISABEL ALLENDE: KSRTETHZ
GEORGE ORWELL: LLATFARM
GEORGE ORWELL: LGSZOMJ
ROBERT MERLE: VEGFAL MGTT


[Knyvek] A Tortra egy httel a 17-i idpont eltt megjelent, gy gondolom mr mindenki polcn ott vigyorog. Nlam mg nem, de ami ksik, az lassan bekvetkezik... A bort ugyanaz termszetesen.

s ha mr szba kerlt, Tortra ismertet az Ekulturn!

A Borzalmak Vrosnak ugyebr nemrg megjelent egy hdenagyon limitlt kiadsa hdenagyon drgn s hdenagy mretben. Hogy a prnp se maradjon ki a jbl, november elsejn kiadjk elrhet ron, illusztrlva, j utszval meg minden. Klassz, de gondolom ennek a magyar megjelensre is annyi esly van, mint a bvtett Dark Towerre vagy ilyesmi...

J, eddig a rizsa, most pedig a lnyeg: J KING-REGNY MG IDN!!! Nem kell nagyon rlni, csak egy knnyen fogyaszthat krimi lesz, de ki tudja, akr mg j is lehet... The Colorado Kid nvre hallgat, alant terl el a csnya bort (persze direkt ilyen, az egsz Hard Case Crime sorozatnak ez a lnyege - mr nem a szar dizjn, hanem a noir hangulat, vagy mi). Oktberben jelenik meg paperback formban s kemny 6 dolcsit krnek majd rte. Ehun rszlet is olvashat belle, a sorozatban pedig idn s jvre kt kedvenc krimiszerzmtl (Ed McBain s Lawrence Block) is jelenik meg cucc.


[Filmek] Csszik a Macskaszem DVD megjelense, ki tudja, meddig, lesz viszont Ellen Rimbauer Naplja prilis 26-n! Ez az a film, ami mg a klcsnzsi djat sem ri meg... (Kszi, waces!)

Volt ugyebr egy The Road Virus Heads North rvidfilm (amit mg a kutya se ltott - de n biztos nem), annak meg egy rendezje, bizonyos Dave Brock. Namost Dave fogta magt s elhatrozta, hogy a The Library Policeman (A Knyvtri Nyomoz) cm trtnetbl is forgat egy rvidfilmet. v vge fel vagy jvre akarja kezdeni a forgatst.

lltlag nem sproltak a ketchuppal a Desperationben, s az ABC-nek annyira tetszik a film, hogy nem nagyon akarjk megvagdosni - viszont mjusban levetteni sem... Nem tudni, mizjs, de gondolom emiatt a jliusi DVD megjelens is csszik majd.

A The Dead Zone harmadik vadja jnius 3-n jelenik meg DVD-n.

King hangja szerepelni fog a Gotham Caf-ban.

Sorozat kszl a Nightmares & Dreamscapes-bl (Rmlmok s Lidrcek). Nyolc egyrs epizd lesz, az rk elvileg a kvetkezk: Mick Garris (nem unja mg?), Mike Robe, Peter Filardi, April Smith, Richard Christian Matheson. A sorozat valsznleg a TNT-n fog lemenni, ahol a Salem's Lot remake-et is vettettk.

Felkerlt kt j kp A Remny Rabjaibl s egy a Desperationbl.


[Klub] Ritacica, VakLady s waces belpsvel 30 fl emelkedett a tagok szma a klubban. Pezsgt!
[Cikkek] Talltam egyet a tavaly decemberi PC Worldben, Murphy pedig egyet valamelyik idei Bestben.
[Utalsok] Kt j a knyveknl (kszi, DarkVenom s Murphy!) s kt j a jtkoknl (kszi, DarkVenom s Vikor!).
[Hirdetsek] Vltozsok itt-ott. Csak a szoksos. Lehet, hogy a jvben nem is fogom itt jelezni, valami gyis vltozik mindig, szval tessk frisstsek utn benzni erre a rszre is!