Novemberi hrek

Ha szeretnd tudni, mikor frissl az oldal, rd be az
e-mail cmedet s klikkelj a Join List gombra!

PLYZAT! - Jelentkezz Te is!

1999. november 26. - j men, filmrszletek oldal, tovbbra is PLYZAT...
Eszmletlen!!! Mrmint a mostani frissts :) Elg, ha csak az j menre vettek egy pillantst. Remlem, tetszik mindenkinek! Szerintem sokkal informatvabb, mint az elz, s mivel egy darab kp sincs ott (legalbbis nem sok), gyorsabban is tltdik be. A tbbi jdonsgot lsd albb! Ja, mg annyit, hogy feltehetleg pr link nem fog mkdni a rgebbi hreknl (fleg az egyes oldalakra mutat linkekre gondolok), ezrt ezer bocs!
[PLYZAT!!!] Errl asszem nem fogok leszokni prilisig :) Addig lehet ugyanis beadni a plyamveket. J lesz sietni! :)
[Filmek DVD] Ez az oldal ugyan teljesen res, de a szndk megvan! :)) Szval aki tud informcikkal szolglni... Kszi!
[Filmrszletek] A hten volt alkalmam felpakolni ezt a tmnytelen mennyisg cuccot, gy mostmr mindenki megtekintheti, letltheti ket. J szrakozst! Mellesleg ez lett volna a "fmsorszm" mlt hten, de csak mostanra sikerlt felpakolni a file-okat.
[Filmek a TV-ben] gy tnik, ez ilyen filmes frissts lett. Jv cstrtkn lesz a Hasznos Holmik a TV3-on. Ideje volt mr...
[jsgcikkek] Kszi a Blikkben megjelent cikkrt Anitnak!
[Knyvek] A Talisman 2 (remlem azrt tallnak valami normlis cmet neki) feltehetleg 2002 krl jn majd ki, King s Straub pedig azt grik, tbb horror lesz benne, mint fantasy.
[Stephen King's F13] Eltoltk a megjelenst janur kzepre. Ez elg nagy baj, mert ezt szerettem volna krni Karcsonyra :)

Az F13 doboza


[Elz Krdsek] Bekerlt a decemberi krds a menbe, me a novemberi eredmnyek:

1999. november


[Amazon.com] Az Amazon.com (hatalmas online bolt, mindenflt rulnak) szavazsn a Top 10 Books of the Millennium, azaz Az vezred Legjobb 10 Knyve kz bekerlt a hatodik helyre a The Stand Kingtl. A teljes szzas listn fenn van mg a Tparti Ksrtetek (34.), A Ragyogs (75.) s A Hallsoron (97.) Ez azrt nem semmi!

1999. november 20. - jra PLYZAT!!! jabb knyvismertet, meg mindenfle hrek
Hali! Vgre sikerlt egy nagyobb llegzet frisstst sszehozni. Mivel elg sok egyb dolog gylt ssze, a "fmsorszm" eltoldott jv htre. Ugye nem baj? :)
[PLYZAT!!!] Na ezt nevezem n kecsegtet ajnlatnak! :) Ilyen nyeremnyekrt igazn rdemes benevezni. s ami mg jobb: nem csak novellkkal lehet nevezni, hanem brmivel, aminek kze van Kinghez. gyhogy dologra, prilis 20. mr itt van a nyakunkon!! :)
[Linkek] jabb oldal: Pascal A Remny Rabjai Oldala, termszetesen angolul.
[Knyvek] A Napkutya ismertet, rk hla s ksznet rte Csolln Petinek!
s ha mr hllkodok, szeretnm megksznni Liljnak a csert! gy vgre magamnak tudhatom a Trucks-ot, a Chingt s a The Night Fliert. Kszi!
Megjelent a Blood & Smoke! Nem semmi, itt bizonygattk, hogy a november 22. nem vals megjelensi dtum, maradnak a februrnl. Erre kijn egy httel korbban :)
Az Entertainment Weekly 100-as listjn (Top 100 Entertainers: 1950-1999, azaz a 100 legnagyobb szrakoztat 1950 s 1999 kztt) Stephen King lett a 21. Nem rossz!
[DVD Help!] A minap azon gondolkoztam, hogy kne egy King DVD oldalt csinlni. Annyi a baj, hogy egyrszt nincs DVD lejtszm, msrszt meg rohadt sokba kerlnek a filmek, s nem sok King film van, amirt pnzt adnk - ennyit meg plne nem. Radsul nem hiszem, hogy Magyarorszgon tl sok King DVD-t lehetne beszerezni. Viszont, ha valaki hozz tudna jrulni a dologhoz (nem felttlenl ingyen DVD-re gondoltam, br az sem lenne rossz! :) - inkbb infkra, kpekre, bortkra, meg ilyesmi), szljon! Htha kisl belle valami j...
[Hivatalos The Green Mile oldal] rdemes elltogatni ide, mert a mozibemutat kzeledtvel (december 10.) egyre tbb cuccot pakolsznak fel.
[Multimdia] Vgre ez az oldal is frisslt: rengeteg kp a The Green Mile-bl, pr A Remny Rabjaibl, s 2 "egyb cucc" is: egy Winamp skin s egy desktop theme, mindkett A Remny Rabjaihoz kapcsoldik.
Nem hiszem, hogy ebbl rendszert csinlok, de ez a kp annyira tetszik, hogy kineveztem A Hnap Kpnek. Termszetesen a The Green Mile-bl val.

1999. november 12. - Filmzene-rszletek, jabb cikk s rajongi vlemny...
Halih! Azt hittem, hogy mire eljutok a mai frisstshez, a lehet legrosszabb hangulatban leszek, de nem. Egsz nap minden bajom volt (pl. 5:20-kor keltem s hes is vagyok), de mostanra rendezdtek a dolgok. Vgjunk is bele a kzepibe! :)
[PLYZAT!!!] A mltkor kicsit elhamarkodottan pakoltam fel a feltteleket s egyb informcikat, de hamarosan felkerl a vgleges kirs. rdemes lesz jelentkezni, rtkes nyeremnyek lesznek, meg minden. s ez nem csak duma! (Remlem!! :)))
[Filmzenk] Mostantl bele lehet hallgatni a filmzenk egy percnl hosszabb tteleibe egy rvid rszlet erejig. Termszetesen teljes szmokrl sz sincs, gy remlem, hogy nem rgjk szt a seggemet a kiadk. (Igaz, ha rajongk nem jtnak erre, akkor ms meg plne nem!)
[Rajongk Vlemnyei] Ezer kszi Lvinak a vlemnyrt!
[jsgcikkek] A mostani a Tipp cm ingyenes magazinbl val.
[Filmek] Eladtk a Hearts in Atlantis megfilmestsnek jogt. Az a William Goldman fogja a forgatknyvet rni, aki a Tortrt is elkvette.

1999. november 6. - Filmzenk, King tervei, filmismertet, PLYZAT, stb.
dv mindenkinek! Nem hzom sokig a bevezett, csak annyit mondok, hogy jv hten tk j dolog lesz majd a frissts rsze. A tk jt gy kell rteni, hogy nekem tetszik, msnak meg gyse. Ja, s htfn lesz a szlinapom, de ez gysem rdekel senkit. :)

Elbb az oldalon esett vltozsokrl ejtek pr szt, aztn a hrek jnnek. J mulatst! s krlek benneteket, ha ksztetst reztek, nevezzetek be a plyzatra!


[PLYZAT!!!] Ezt az tletet Rcz Istvn kldte. Szerintem cscs, gyhogy sszedobtam hirtelen egy oldalt, ott elolvashatjtok, mit is terveztnk. Ha kedved van, jelentkezz!
[Multimdia] Marci kldtt egy nmet Tortra posztert. Kszi!
[Filmek] Gbor egy Ragyogs minisorozat ismertetvel lepett meg. Kszi ezt is! s ha mr filmek: "ksrleti jelleggel" elksztettem a 2000 utni filmek oldalt is, csak ez ugye mg tk res, valamint frisslt a kszl filmek oldala is.
[Filmzenk] jabb filmzene: Pet Sematary. Kszi a CD-t (meg a Firestartert is) Marcinak!
A kvetkezket King rta, vlaszknt azokra a pletykkra, melyek szerint nem fog tbb rni. A fordts remlhetleg rthet (n kvettem el).

"Tudatban vagyok annak, hogy sokan elhiszik azokat a sajt ltal terjesztett informcikat, miszerint nem rok mr, vagy nem is tudok rni. Ezeknek a forrsa a Dateline interj lehetett, amit Tabbyvel egytt csinltunk. n azt mondtam, - s szerintem az interjbl ez tisztn ltszik -, hogy nagyon nehezen trtem vissza az rshoz a baleset utn. A csata jliusban zajlott, s gy rzem, n nyertem. A baleset ta befejeztem a knyvemet az rsrl s rtam egy kisregnyt, melynek Riding the Bullet a cme. Tovbb elkezdtem dolgozni egy minisorozaton. Rose Red a cme, s egy olyan forgatknyvnek a kibvtse ez, amit vekkel ezeltt rtam. Beszltem tovbb Peter Straubbal egy esetleges Talizmn-folytatsrl. Viccesen T2-nek hvjuk a projectet, br ktlem, hogy jutna szerep Arnold Schwartzeneggernek. Az llkpessgem jval kisebb, mint rgen, s a teljestmnyem is megfelezdtt, de dolgozom. Remlem, ez eloszlatja a flelmeket s a ktelyeket..."